10Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 ĒKsīki sasmalcinātas nātru lapas0.5 glāzeolīveļļa4 ĒKmārrutki1 glāzebieza tomātu sula
Pagatavošana
1
Jaunās nātru lapas ieliek uz 2 minūtēm verdošā ūdenī.
2
Nokāš un sīki sakapā, pievieno sarīvētus mārrutkus un tomātu sulu.
3
Visu rūpīgi sajauc un pamazām pievieno olīveļļu.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Receptes cukura diabēta slimniekiemĒdieni vegāniemĀrstnieciskais uztursMārrutkiOlīveļļaTomātu sulaSavvaļas augu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit