25Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 golu nūdeles150 ggarneles150 gcūkgaļa2 gab.ķiploka daiviņas1 gab.olas baltums1 TKsāls2 ĒKrīsu vīns vai sauss šerijs1 TKkukurūzas milti0.5 TKsezama eļļa sojas mērce pipari
Pagatavošana
1
Nūdeles izvāra. Garneles noskalo un notecina. Cūkgaļu sagriež šaurās sloksnītēs. Sīpolus sagriež plānos gredzenos, ķiplokus saspiež.
2
Vokpannā vai dziļajā pannā uzkarsē eļļu, apcep makaronus, izņem, noliek siltumā.
3
Pannā apcep cūkgaļu, pievieno garneles, viegli sakultu olas baltumu.
4
Pievieno ķiplokus, sīpolus, rīsu vīnu, cep 2 minūtes.
5
Iebiezina ar kukurūzas cieti, pārlej sezama eļļu un iemaisa nūdeles.
6
Pēc garšas pievieno sojas mērci un piparus.
Iesūtīja: Danito
Pannā cepts ēdiensĶīniešu nacionālā virtuveGarnelesKukurūzas miltiMakaroniSezama eļļaSojas mērceĶiplokiŠerijsZivju un jūras produktu ēdieniMakaronu ēdienividēji
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit