35Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gkviešu milti100 gauzu pārslas2 TKcepamais pulveris0.5 TKsāls olīvas50 gsaulē kaltēti tomāti2 gab.rozmarīna zariņi100 grīvēts cietais siers50 geļļa200 gauksts piens vai ūdens
Pagatavošana
1
Samaisa kviešu miltus, auzu pārslas, cepamo pulveri un sāli.
2
Sagriež olīvas riņķīšos, sasmalcina saulē kaltētos tomātus un rozmarīna lapiņas.
3
Miltu maisījumam pievieno pienu vai ūdeni, olīvas, tomātus, eļļu un rīvēto sieru. Samaisa viendabīgu mīklu, bet nemīca.
4
Liek uz cepešpannas un izlīdzina pa visu pannu, vislabāk ar slapju vai eļļainu roku.
5
Sakarsē krāsni 230 grādus karstu.
6
Cep cepeškrāsnī, vidējo restīšu līmenī aptuveni 15 minūtes vai tik ilgi, līdz virskārta kļuvusi zeltaini brūna.
Plēš gabalos vēl siltu un bauda tikko ceptu vai atdzesētu pasniedz sagrieztu šķēlēs.
Iesūtīja:
Augu eļļaAuzu pārslasCepamais pulverisKviešu miltiPiensRozmarīnsSaulē kaltēti tomātiSiersPīrāgi un smalkmaizītesMaizeOlīvas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit