20Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
10 gab.vārītas olas200 ggaišās vīnogas MĒRCEI:3 ĒKcitronu sula vai etiķis3 ĒKmajonēze2 ĒKsaldais krējums1 TKsinepes2 TKkaltētas dilles sāls pipari1 ĒKsaulespuķu sēklas
Pagatavošana
1
Olas (cieti vārītas) sagriež ripās.
2
Vīnogas noskalo, pārgriež uz pusēm, izņem sēklas.
3
Mērces sastāvdaļas labi samaisa un viegli iecilā olas un vīnogas.
4
Saulespuķu sēklas apgrauzdē un pārkaisa salātiem.
Iesūtīja:
Receptes cukura diabēta slimniekiemMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemDillesPipariSaldais krējumsSaulespuķu sēklasVīnogasOlu salātiAugļu un ogu salātiMajonēzeCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit