Foto: DELFI
Skaisti pasniedzami olu un vīnogu salāti.
20Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
10 gab.vārītas olas200 ggaišās vīnogas MĒRCEI:3 ĒKcitronu sula vai etiķis3 ĒKmajonēze2 ĒKsaldais krējums1 TKsinepes2 TKkaltētas dilles sāls pipari1 ĒKsaulespuķu sēklas

Pagatavošana

1

Olas (cieti vārītas) sagriež ripās.

2

Vīnogas noskalo, pārgriež uz pusēm, izņem sēklas.

3

Mērces sastāvdaļas labi samaisa un viegli iecilā olas un vīnogas.

4

Saulespuķu sēklas apgrauzdē un pārkaisa salātiem.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!