40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
pangasija50 gsviests50 gmilti700 mlpiens pipari muskatrieksts pēc garšaskaperi
Pagatavošana
1
Mērce: katliņā izkausē sviestu, bet lūko, lai tas nepaliek brūns, tāpēc labāk kausēt uz ļoti mazas liesmas. Ieber miltus un ļauj tiem nedaudz apbrūnēt. Pēc tam pamazām lej klāt pienu, pieber piparus, muskatriekstu un intensīvi maisa, lai neveidojas kunkuļi.
2
Ka masa kļuvusi krēmīga un viendabīga, lēnām lej klāt atlikušo piena daudzumu un kārtīgi izmaisa. Ļauj mērcei uzmest burbuli, tad iemaisa sīki sakapātus kaperus,
3
Atlaidinātas zivs filejas var vai nu apcept citā pannā izkausētā sviestā pāris minūtes no katras puses un pasniegt, pārlejot ar mērci vai arī likt mērcē un karsēt 10-12 minūtes zem vāka.
Iesūtīja: gija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit