4320Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
pangasija milti1 selerijas sakne2 sīpoli4 burkāni1 glāzeūdens tomātu pasta malti melnie pipari sāls lauru lapas etiķis 9%
Pagatavošana
1
Pangasijas fileju atlaidina, sagriež strēmelītēs, apvārta miltos un apcep karstā pannā, nelielā eļļas daudzumā no abām pusēm.
2
Gatavo marinādi: 1 selerijas sakne (uz rīves), 2 palieli sīpoli (kubiņos), 4 burkāni (uz rīves). Mazā eļļas daudzumā apcep sīpolus, klāt seleriju, burkānus, visu samaisa, pielej 1 glāzi ūdens un sautē līdz viss mīksts. Tad lej klāt tomātu pastu, piparus, sāli, lauru lapu un etiķi pēc garšas.
3
Liek lielā traukā kārtām: zivs, sarkanā dārzeņu mērce, zivs, mērce... līdz viss beidzies.
* vislabāk garšo 2 - 3 dienā, kad visas garšas savilkušās.
Iesūtīja: gija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit