Pangasijas fileju ūdenī atlaidina, ieliek pannā, kuru var likt cepeškrāsnī un kurā ielieta mazliet eļļa.
Virsū liek smalki sagrieztus sīpolus, lai apklāj zivi, un vēl pa virsu majonēzi, lai nevar sīpolus redzēt.
Cep, kamēr virsa mazliet brūna.
Auksta ir vēl garšīgāka. Darbs minimāls, bet garša dikti laba.
Iesūtīja:
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaPangasijaZivju un jūras produktu ēdieniviegliMajonēzeSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit