Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gatavo pankūkas: miltus iesijā traukā. Ar mikseri ieputo olas, pienu. Pēc garšas pievieno sāli un cukuru.
Mīklai pielej pāris ēdamkarotes eļļas, kārtīgi izmaisa.
Mīklai jābūt samērā šķidrai. Atstāj nedaudz uzbriest, tikmēr sagatavo pildījumu.
Gaļu samaļ, sakapā olas (visērtāk – ar dakšiņu saspaida).
Samaisa gaļu ar pārējiem produktiem, pēc garšas pievieno sāli, piparus.
Labi sakarsētā pannā ar pavisam nelielu taukvielu daudzumu cep plānās pankūkas. Cep tikai vienu pusi.
Kad viena puse apcepusies, pankūku liek ar apcepto pusi uz augšu uz šķīvja. Ar karoti uzliek pildījumu un aizloka ciet – sanāk, ka pankūciņas ir ar necepto pusi uz āru. Šādi sagatavo visas pankūkas.
Kad uznāk lielā ēstgriba, atkal sakarsē pannu un apcep iepriekš sagatavotās pankūkas, kamēr tās daiļi brūnas.
Iesūtīja: Nora