Foto: Shutterstock
Pankūkas ar gaļu - kārtīgām brokastīm vai launagam.
45Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 gab.olas500 mlpiens250 gmilti sāls cukurs4 ĒKeļļa PILDĪJUMAM:1 gab.vārīta cūkas sirds300 gvārīta cūkgaļa sāls svaigi malti pipari svaigi sakapāti zaļumi3 gab.vārītas olas lečo1 gab.sakapāts sīpols

Pagatavošana

1

Gatavo pankūkas: miltus iesijā traukā. Ar mikseri ieputo olas, pienu. Pēc garšas pievieno sāli un cukuru.

2

Mīklai pielej pāris ēdamkarotes eļļas, kārtīgi izmaisa.

3

Mīklai jābūt samērā šķidrai. Atstāj nedaudz uzbriest, tikmēr sagatavo pildījumu.

4

Gaļu samaļ, sakapā olas (visērtāk – ar dakšiņu saspaida).

5

Samaisa gaļu ar pārējiem produktiem, pēc garšas pievieno sāli, piparus.

6

Labi sakarsētā pannā ar pavisam nelielu taukvielu daudzumu cep plānās pankūkas. Cep tikai vienu pusi.

7

Kad viena puse apcepusies, pankūku liek ar apcepto pusi uz augšu uz šķīvja. Ar karoti uzliek pildījumu un aizloka ciet – sanāk, ka pankūciņas ir ar necepto pusi uz āru. Šādi sagatavo visas pankūkas.

8

Kad uznāk lielā ēstgriba, atkal sakarsē pannu un apcep iepriekš sagatavotās pankūkas, kamēr tās daiļi brūnas.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!