30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gmakaroni200 gkūpināts lasis (karsti kūpināts)2 gab.sīpoli (mazi)60 gskābs krējums1 saujapētersīļi, svaigi1 gab.olas sāls malti melnie pipari0.5 gab.citrons
Pagatavošana
1
Lielā katlā uzvāra ūdeni un liek vārīties pastu, vēlams novārīt gandrīz gatavu.
2
Paralēli pannā apcep sagrieztus sīpolus, pievieno gabaliņos sadalītu lasi un cep 3–4 minūtes.
3
Pastu nolej sietā un notecina.
4
Lielā pannā vai katlā liek pastu, lasi ar sīpoliem, pievieno krējumu, sāli un piparus.
5
Sāli labāk likt pašās beigās, jo daudz sāls būs no laša!
6
Pastu ar mērci sautē, iemaisa sakultu olu, samaisa un sautē, līdz ola savelkas.
7
Beigās pievieno nedaudz citrona sulas.
Iesūtīja: jasmin
Vakariņu idejasMātes dienas ēdieniPannā cepts ēdiensCitroniKūpināts lasisMakaroniMelnie pipariPētersīļiSkābais krējumsMakaronu ēdieniItāļu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit