60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 glāzemilti1 glāzeūdens1 ola maltā gaļa garšvielas zaļumi krējums
Pagatavošana
1
Uzber uz galda miltus, izveido tajos bedrīti un iesit olu. Tad pa virsu lej ūdeni un visu kārtīgi samīca – vismaz 10-15 minūtes.
2
Malto gaļu sataisa ar garšvielām.
3
Gatavo pelmeņus. Izrullē plānu mīklu, ar glāzi izspiež mīklā ripiņas, uz ripiņām saliek ar tējkaroti gaļu un lipina ciet.
4
Vāra verdošā sālsūdenī, kamēr pelmeņi uzpeld, tad vēl nedaudz pavāra un pasniedz ar vai bez buljona, ar krējumu un pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtīja: tizee
PusdienasVakariņasKrievu nacionālā virtuveGaršvielas un garšaugiMaltā gaļaMiltiSkābais krējumsŪdensGaļas ēdieniDažādas mīklasSaldēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit