30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gkviešu milti0.5 paciņa raugs2 ĒKaugu eļļa2 sīpoli125 gmocarella4 ĒKpesto100 gskābs krējums0.5 saišķītis dilles sāls malti melnie pipari1 TKcitronu sula200 glaša fileja
Pagatavošana
1
Pagatavo picas mīklu un novieto siltumā.
2
Sīpolus nomizo, sagriež ripiņās, mocarella sieru sagriež kubiņos.
3
Mīklu sadala divās daļās,izveltnē, liek uz cepešplāts, kas izklāta ar cepamo papīru, pārziež ar pesto mērci un pārklāj ar sīpolu ripiņām.
4
Cep cepeškrāsnī 250 grādu karstumā apmēram 15 minūtes.
5
Biezpienu sajauc ar krējumu, pievieno sīki sakapātas dilles, sāli, piparus un citronu sulu. Gatavas picas pārklāj ar laša filejas gabaliņiem un pārlej ar biezpiena masu.
Iesūtīja: Lilita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit