20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
750 gpiens100 glazdu rieksti vai mandeles30 gželatīns1 gab.vaniļas paciņa140 gcukurs
Pagatavošana
1
Riekstu kodolus uz pannas apgrauzdē, noberž brūno miziņu un sasmalcina, bet ne pulverī.
2
Pienu uzvāra un pievieno cukuru, garšvielas, samaisa, tad pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu un samaisa.
3
Želeju lej formiņās un liek leduskapī sarecēt.
4
Želeju dekorē ar riekstiem un pasniedz ar ievārījumu vai deserta mērcēm.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit