60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
2 lpilnpiens1 ĒKsviests glāzekokosriekstu skaidiņas glāzesasmalcināti rieksti vaniļa
Pagatavošana
1
Pienu ielej lielā katlā ar biezām sienām, uzliek uz lielas uguns.
2
Tikko piens sāk vārīties, pieliek sviestu un samazina uguni tā, lai piens pastāvïgi vārītos, visu laiku maisa, lai nepiedeg.
3
Kad piens sāk biezēt, maisa ātrāk.
4
Uz beigām, kad lāpstiņa sāk atstāt pienā ātri izzūdošas pēdas, pieliek cukura aizstājēju, samaltus riekstus, vanilīnu, kokosriekstu skaidiņas.
5
Kad pasta ir kļuvusi tik bieza, ka vairs nevārās to izliek uz šķīvja.
6
Kad sacietē, sagriež kvadrātiņos.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit