Foto: DELFI
Lai viesiem ir ko pabrīnīties - desertā piena pomāde ar riekstiem.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
2 lpilnpiens1 ĒKsviests glāzekokosriekstu skaidiņas glāzesasmalcināti rieksti vaniļa

Pagatavošana

1

Pienu ielej lielā katlā ar biezām sienām, uzliek uz lielas uguns.

2

Tikko piens sāk vārīties, pieliek sviestu un samazina uguni tā, lai piens pastāvïgi vārītos, visu laiku maisa, lai nepiedeg.

3

Kad piens sāk biezēt, maisa ātrāk.

4

Uz beigām, kad lāpstiņa sāk atstāt pienā ātri izzūdošas pēdas, pieliek cukura aizstājēju, samaltus riekstus, vanilīnu, kokosriekstu skaidiņas.

5

Kad pasta ir kļuvusi tik bieza, ka vairs nevārās to izliek uz šķīvja.

6

Kad sacietē, sagriež kvadrātiņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!