Foto: Shutterstock
Pikantās olas - ņiprai Lieldienu uzkodai vai "zacenei" pie kreftīgāka dzēriena.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
10 cieti vārītas lielas olas0.25 taseasās sinepes (brūnās)3 ĒKmajonēze1 TKbaltvīna etiķis0.25 TKtobasco3 ĒKsasmalcināti pētersīļi1 ĒKkonservēti kaperi ĒKūdens

Pagatavošana

1

Gareniski pārgriez olas uz pusēm, dzeltenumus izberz caur sietu bļodā un piejauc sinepes, majonēzi, etiķi, tabasko, pētersīļus un kaperus.

2

Iejauc pietiekamā daudzumā ūdens, lai sasniegtu vēlamo konsistenci.

3

Pievieno sāli un piparus pēc garšas, un pildi olu pusītēs.

Iesūtīja: Linduxx

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!