15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
10 cieti vārītas lielas olas0.25 taseasās sinepes (brūnās)3 ĒKmajonēze1 TKbaltvīna etiķis0.25 TKtobasco3 ĒKsasmalcināti pētersīļi1 ĒKkonservēti kaperi ĒKūdens
Pagatavošana
1
Gareniski pārgriez olas uz pusēm, dzeltenumus izberz caur sietu bļodā un piejauc sinepes, majonēzi, etiķi, tabasko, pētersīļus un kaperus.
2
Iejauc pietiekamā daudzumā ūdens, lai sasniegtu vēlamo konsistenci.
3
Pievieno sāli un piparus pēc garšas, un pildi olu pusītēs.
Iesūtīja: Linduxx
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit