Izdauzītu karbonādi panē tikai miltos(!) un viegli apcep.
Pārsmērē karbonādi ar mērci(kečups+majonēze+sasmalcināts ķiploks). Visu apkaisa ar sīki sagrieztu sīpolu un sarīvētu sieru. Zem vāka uz lēnas uguns vai cepeškrāsnī cep, kamēr siers izkūst.
Karbonādi rotā ar tomātu šķēlītēm un zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
PusdienasVakariņasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaCūkgaļas karbonādeGaršvielas un garšaugiKečupsMiltiTomātiĶiplokiGaļas ēdieniviegliMajonēzeSīpoliIkdienas maltīteiHolandes siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit