pīlādži želeja
Foto: Shutterstock
Rudens aicinājums - pīlādžu želeja.
50Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

pīlādži cukurs

Pagatavošana

1

Pīlādžus pārlasa.

2

Ogas liek katlā un nedaudz saspaida, pārlej ūdeni, tā lai ogas būtu apsegtas.

3

Karsē uz lēnas uguns, līdz uzvārās. Atstāj dažas stundas ievilkties.

4

Sulu notecina.

5

Sulai pievieno cukuru 1:1 un vāra uz straujas uguns, nosmeļot putas.

6

Želeju vāra tik ilgi, kamēr virspusē veidojas plēvīte.

7

Karstu pilda burkās un aizvāko ar metāla vāciņiem.

Iesūtīja: rabarbere

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!