50Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
pīlādži cukurs
Pagatavošana
1
Pīlādžus pārlasa.
2
Ogas liek katlā un nedaudz saspaida, pārlej ūdeni, tā lai ogas būtu apsegtas.
3
Karsē uz lēnas uguns, līdz uzvārās. Atstāj dažas stundas ievilkties.
4
Sulu notecina.
5
Sulai pievieno cukuru 1:1 un vāra uz straujas uguns, nosmeļot putas.
6
Želeju vāra tik ilgi, kamēr virspusē veidojas plēvīte.
7
Karstu pilda burkās un aizvāko ar metāla vāciņiem.
Iesūtīja: rabarbere
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit