Foto: Shutterstock
Pildīta karpa - lepnai pusdienu maltītei.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

karpa ķiploki sīpoli siers tomāti

Pagatavošana

1

Notīrītu un kā grāmatu atvērtu karpu liek atvērtā veidā, ar ādu uz leju, cepeškrāsnī, nedaudz pasautē ~ 10 - 15 minūtes, tālāk pārklāj karpu ar apceptiem sīpoliem. Pa virsu uzliek tomātus (sagrieztus ripiņās), kad tas viss ir uzlikts, ieliek cepeškrāsnī cepties ~ 15 minūtes.

2

Pārkaisa sieru un uzspiež majonēzi, kas sajaukta ar ķiploku. Turpina cept ~ 10 minūtes.

Iesūtīja: Vita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!