50Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
paprika konservēti tomāti ķiploku daiviņas sīpoli maltā gaļa rīsi tomātu mērce vai pasta pētersīļi kaltēts baziliks sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Sīplolus nomizo, sarīvē un pievieno maltajai gaļai. Pieliek klāt arī nedaudz apvārītus rīsus, bulguru vai kuskusu, tomātu pastu, kapātus pētersīļus, kaltētu baziliku, sāli un piparus.
2
Paprikām nogriež cepurītes, ar asu nazi veido "sejiņas".
3
Pilda paprikas, "satupina" stāvus katlā, uzliek tām "cepurītes, pāri lej nevis ūdeni, bet sablendētus tomātus savā sulā, kam pievienoti caur spiedi izspiesti ķiploki.
4
Uzliek vāku un sautē uz nelielas liesmas aptuveni 40 minūtes.
Iesūtīja: vārnaskāja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit