Foto: Shutterstock
Garda uzkoda - pildītas olas ar rīvētu sieru.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 7
7 gab.olas200 gsiers100 gsviests3 ĒKskābs krējums pētersīļi sāls malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Cieti novārītas olas pārgriež gareniski uz pusēm, izņem dzeltenumu.

2

Dzeltenumus saberž ar sviestu, pievieno rīvētu sieru un kārtīgi izjaukt.

3

Pievieno krējumu, sāli, piparus pēc garšas un izmaisa atkal.

4

Lai olas būtu stabilākas, baltumiem nogriež nedaudz apakšas.

5

Trauku dekorē ar salātu lapām, izliek olu baltumus, pilda ar siera masu un pārkaisa ar smalki sagrieztiem zaļumiem.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!