40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kabači350 gmaltā gaļa0.5 burkāni0.5 paprika1 gabaliņš selerijas saknes0.5 sīpoli3 ķiploku daiviņas pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasgaršvielas un garšaugi pēc garšascietais siers
Pagatavošana
1
Pārgriež kabaci uz pusēm un izgrebj sēklas, veidojot "laiviņas". Iekšā pilda malto gaļu, kas papildināta ar sāli, pipariem, kā arī rīvētu sīpolu, ķiploku un selerijas saknes, paprikas un burkānu kubiņiem, kas piešķirs pildījumam īpašu sulīgumu.
2
Cep cepeškrāsnī (~ 35 minūtes) vai mikroviļņu krāsnī (~ 20 minūtes). Kad ēdiens ir gatavs, pārkaisa "laiviņas" ar rīvētu ciero sieru, kapātiem zaļumiem un pasniedz.
Iesūtīja: Me
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit