Pupiņas iemērc uz nakti. Novāra. Ūdeni, kurā vārījās pupiņas, nolej atsevišķā traukā.
Sagrieztus sīpolus ripiņās apcep eļļā. Uzber sāli un piparus.
Traukā kārtām liek pupiņas un apceptos sīpolus, pārlej ar atlikušo eļļu, un ielej šķidrumu, kurā vārījās pupiņas.
Cep vidēji karstā cepeškrāsnī 20 minūtes.
Iesūtīja: Vineta
Ass un pikants ēdiensMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaBaltās pupiņasSarkanie pipariCiti ēdieniGavēņa laika ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit