15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
2 ĒKsezama eļļa2 ldārzeņu buljons4 gab.salātu lapas ingvers1 gab.puravs vai zaļie lociņi0.5 gab.bundža bambusa dzinumi1 TKkukurūzas milti1 gab.ola sezama sēklas
Pagatavošana
1
Buljonā liek smalki sagrieztu ingvera sakni (2-3 cm ingvera), pēc 5 minūtēm pievieno garās strēmelēs sagrieztas salātu lapas, lociņus- sagriezti ~3 cm kātiņos (vai puravus), pavāra 3 minūtes, pieliek bambusa asnus, pavāra 1 minūti.
2
Olu krūzītē mazliet sabaksta, ielej verdošā zupā, noskaita līdz 3 uz izmaisa, lai veidojas "olu ziedi." Pieliek kukurūzas cieti (ja nav, var izmantot kartupeļu cieti) Izslēdz uguni, pielej sezama eļļu. Pasniedz ar sezama sēkliņām.
Iesūtīja: Vina
PusdienasVakariņasĒdieni veģetāriešiemBambusa dzinumiIngversKukurūzas miltiLapu salātiOlasSezama sēklasSezama eļļaDārzeņu zupasDārzeņu buljonsPuraviJapāņu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit