120Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gcūkgaļa250 gaknas2 sīpols3 gab.tomāti1 gab.ķiploka daiviņa1 glāzebuljons3 krustnagliņa2 glāzessarkanvīns milti apviļāšanai2 ĒKsasmalcināti pētersīļi3 ĒKkausēti cūku tauki pipari sāls
Pagatavošana
1
Gaļu nosusina, sagriež gabaliņos, aknām atdala plēves, cīpslas, sagriež aknas gabaliņos.
2
Gaļas un aknu gabaliņus apviļā miltos, apcep kausētos taukos, līdz aknas apcepušās un gaļas gabaliņi ir apbrūnējuši.
3
Pievieno vīnu, nomizotus un sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, kā arī krustnagliņas, gabaliņos sagrieztus tomātus, piparus un sāli.
4
Zem vāka uz mazas liesmas gaļu sutina aptuveni 1,5–2 stundas. Ja nepieciešams, gatavošanas laikā pievieno buljonu.
5
Pirms pasniegšanas iemaisa ragū kapātus zaļumus.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit