90Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
1 kgvistas fileja1 gab.dzeltena paprika1 gab.sarkana paprika1 gab.zaļa paprika1 gab.baklažāns3 gab.burkāni1 gab.mazā bundžiņa konservētas kukurūzas1 gab.brokolis200 mlsaldais krējums2 ĒKSanta Maria broilervistas piedevas eļļa
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, sajauc ar garšvielu un ieliek ledusskapī.
2
Sagriež baklažānu. Sagriež paprikas. Sajauc papriku ar baklažānu. Burkānus sarīvē uz rupjas rīves.
3
Panna apcep vistu gaiši brūnu un pārliek vistu dziļajā cepešpannā. Apcep burkānus un pievieno vistai. Apcep baklažānus, paprikas un pievieno katlā.
4
Krējumu sajauc ar 300 ml ūdens un pārlej maisījumam. Pannai uzliek vāku (plāno cepjamo pannu) un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 25 minūtes, 200 *C.
5
Novāra brokoli, atdzesē sadala nelielos gabaliņos.
6
Kukurūzai nolej lieko šķidrumu. Kukurūzu un brokoli pievieno maisījumam un cepeškrāsnī pasautē 5 minūtes.
Iesūtīja: Maija Strode
PusdienasVakariņasCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaBaklažāniBrokoļiBurkāniGaršvielas un garšaugiKukurūzaPaprikaSaldais krējumsVistas filejaGaļas ēdieniviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit