rasoļņiks
Foto: Shutterstock
Ukraiņu rasoļņiks ar liellopu gaļu - pagatavojams bez lielas piepūles.
40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
150 gliellopa gaļa200 gkartupeļi10 gmiežu grūbas vai rīsi15 gsīpoli25 gburkāni5 gpētersīļi10 gtomātu pasta10 gtauki50 gskābēti gurķi15 gskābs krējums garšvielas zaļumi

Pagatavošana

1

Liellopu gaļas buljonā vāra miežu grūbas vai rīsus, kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sīki sasmalcinātus, taukos apceptus sīpolus, burkānus, pētersīļus kopā ar tomātu pastu.

2

Pirms vārīšanas beigām pievieno garšvielas, sagrieztus skābētus gurķus un, kad gaļa un pārējie produkti mīksti, pieliek skābu krējumu un zaļumus.

3

Rasoļņiku pasniedz ar gaļu.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!