40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
150 gliellopa gaļa200 gkartupeļi10 gmiežu grūbas vai rīsi15 gsīpoli25 gburkāni5 gpētersīļi10 gtomātu pasta10 gtauki50 gskābēti gurķi15 gskābs krējums garšvielas zaļumi
Pagatavošana
1
Liellopu gaļas buljonā vāra miežu grūbas vai rīsus, kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sīki sasmalcinātus, taukos apceptus sīpolus, burkānus, pētersīļus kopā ar tomātu pastu.
2
Pirms vārīšanas beigām pievieno garšvielas, sagrieztus skābētus gurķus un, kad gaļa un pārējie produkti mīksti, pieliek skābu krējumu un zaļumus.
3
Rasoļņiku pasniedz ar gaļu.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
PusdienasVakariņasCepšanaVārīšanaBurkāniGaršvielas un garšaugiGrūbasKartupeļiLiellopa gaļaPētersīļiSkābais krējumsSkābēti gurķiTomātu pastaGaļas zupasSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit