60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
0.5 lmarinēti gurķi0.5 lkonservēti zaļie zirnīši6 gab.vārīti kartupeļi3 gab.vārīti burkāni3 gab.vārītas olas0.5 kgdoktordesa krējums un majonēze (50:50) sāls malti melnie pipari1 TKsinepes300 gžāvēta gaļa
Pagatavošana
1
Katlā vāra kartupeļus un burkānus līdz mīksti.
2
Atsevišķā katliņā vāra olas ~ 15 minūtes, lai ir stingras.
3
Kad gatavs, atdzesē.
4
Kartupeļus un burkānus sagriež smalkos kubiņos un ber lielā traukā. Saspaida olas (es parasti ar dakšiņu uz šķīvīša saspiežu) un liek klāt.
5
Doktordesu un žāvēto gaļiņu (ja ir) arī smalki sagriež un liek klāt.
6
Smalki sagriež marinētos gurķīšus un ber klāt. Zirnīšus nokāš no suliņas un liek klāt.
7
Sajauc bļodiņā skābo krējumu ar majonēzi pusi uz pusi un pārlej salātus.
8
Pievieno sāli, piparus, sinepes un apmaisa. Liek ledusskapī lai atdziest.
Iesūtīja: Klondīne
Ziemassvētku receptesKāzu ēdienkarteBēru mielastsBērnu ballītes ēdieniPasniegt atdzesētuKartupeļiMarinēti gurķiSinepesSkābais krējumsŽāvēta gaļaGaļas salātidesaKartupeļu salātiVārīti kartupeļi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit