30Minūtes
16Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
burgeru maizītes2 gab.tomāti1 saujašampinjoni1 ĒKsviests salātlapas1 gab.sakanais sīpols BURGERIEM: ūdens150 gkuskuss3 ĒKsojas mērce0.75 glāzegrauzdēti Indijas rieksti0.75 glāzelobītas saulespuķu sēklas4 gab.olas1 TKčili pulveris2 gab.ķiploka daiviņas tobasco
Pagatavošana
1
Pagatavo kuskusu no 150 g graudu, kā norādīts uz paciņas, pieliek sojas mērci un atliek malā.
2
Samaļ riekstus un sēklas.
3
Lielā bļodā samaisa kuskusu, riekstus, sēklas, olas, čili, ķiplokus un mazliet tobasco mērces. Apsedz un ievieto ledusskapī uz 3-4h
4
Pa to laiku sviestā apcep šķēlēs sagrieztus šampinjonus, sagriež šķēlēs tomātus, saplucina salātlapas, sīpolu nomizo, sagriež plānos gredzenos.
5
Sakarsē grilu.
6
No kuskusa masas veido burgerus un saliek grilā* uz folijas lapas, kas iepriekš apsmērēta ar eļļu,blakus liek daivās sagrieztu papriku.
7
Grilē apmēram 10 minūtes. Uz maizītes liek salātlapu,sīpolu gredzenu, veģetāro "kotleti", šampinjonus, sīpolu gredzenu, salātlapu.
*Burgerus var cept arī cepeškrāsnī.
Iesūtīja: Vina
Ass un pikants ēdiensPiknika ēdienu receptesĒdieni veģetāriešiemGrilsIndijas riekstiKuskussSarkanie sīpoliSaulespuķu sēklasSojas mērceTabasco piparu mērceČiliĶiplokiŠampinjonividējiViegla vasaras maltīteBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit