15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 gab.olas1 TKsāls2 gab.sīki sasmalcināti sīpolloki3 ĒKaugu eļļa450 gvārīti rīsi115 gzaļie zirnīši
Pagatavošana
1
Bļodā viegli sakuļ olas, pievienojot šķipsniņu sāls un mazliet sīpolloku.
2
Iepriekš uzkarsētā vok pannā sakarsē eļļu, ielej olas un nedaudz pacep.
3
Pievieno rīsus un samaisa, lai rīsu graudiņi nebūtu salipuši. Pievieno atlikušo sāli, sīpollokus un zirnīšus samaisa. Pasniedz siltus.
Iesūtīja: ebite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit