Tasty imidžbildes - 11
Foto: Shutterstock
Garda rupjmaize ar saulespuķu sēklām.
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

350 mlūdens0.5 gab.laima sula1.5 TKsāls2 ĒKmedus vai brūnais cukurs2 ĒKķirbju eļļa (var arī olīvu un citas)1.2 ĒKkakao325 grudzu milti225 gkviešu milti1 TKmalts koriandrs2 ĒKķimenes5 ĒKapceptas saulespuķu sēklas (var arī citas)2 TKraugs

Pagatavošana

1

Visas sastāvdaļas sabēru ietaukotā tvertnē.

2

Vispirms mīcīju uz režīmu "mīkla" divus mīcījienus, tad mašīnu izslēdzu un liku uz 4. programmu.

Iesūtīja: Zīlīte Zuze

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!