60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
600 gliellopa vai aitas maltā gaļa400 gcietais siers1 glāzeskābs krējums1 glāzemajonēze1 gab.ola saldēti dārzeņi (maisījums)2 ĒKolīveļļa maltie melnie pipari sāls
Pagatavošana
1
Krējumu sajauc ar majonēzi, pievieno olu.
2
Maltai gaļai pieber sāli, piparus un samīca. Masu liek ar sviestu ieziestā formā, pa virsu saliek dārzeņus (kāposti, sīpoli, tomāti, burkāni, pupiņas), krējumu, apber ar rīvētu sieru un cep līdz gatavs.
3
Pirms pasniegšanas izņem no formas, sagriež gabaliņos un pārkaisa zaļumus.
Iesūtīja: Anda
PusdienasVakariņasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMelnie pipariOlasOlīveļļaSaldēti dārzeņiSiersSkābais krējumsDārzeņu ēdieniGaļas ēdieniviegliMajonēzeIkdienas maltīteiLiellopa maltā gaļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit