Foto: Shutterstock
Saldā adžika - pikantai piedevai ziemas garumā.

Rezultātā iegūst 5 – 6 l produkta.

9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

5 kgtomāti1 kgburkāni1 kgpaprika1 kgskābi āboli4 gab.čili2 glāzessaulespuķu eļļa2 glāzescukurs200 gķiploki1 glāzeetiķis

Pagatavošana

1

Burkānus, papriku, ābolus, tomātus un papriku un čili izmaļ gaļas mašīnā. Pievieno eļļu, cukuru un vāra 1,5 stundas.

2

Iemaisa smalki sarīvētu ķiploku, etiķi un turpina vārīt vēl 30 minūtes. Lej sterilizētās burkās. Aizvāko ar metāla vāciņiem.

Iesūtīja: InetaLi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!