Rezultātā iegūst 5 – 6 l produkta.
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 kgtomāti1 kgburkāni1 kgpaprika1 kgskābi āboli4 gab.čili2 glāzessaulespuķu eļļa2 glāzescukurs200 gķiploki1 glāzeetiķis
Pagatavošana
1
Burkānus, papriku, ābolus, tomātus un papriku un čili izmaļ gaļas mašīnā. Pievieno eļļu, cukuru un vāra 1,5 stundas.
2
Iemaisa smalki sarīvētu ķiploku, etiķi un turpina vārīt vēl 30 minūtes. Lej sterilizētās burkās. Aizvāko ar metāla vāciņiem.
Iesūtīja: InetaLi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit