8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
700 gsālīta siļķe2 glāzespiens2 gab.olas2 TKeļļa1 glāzemilti ĒKskābs krējums sāls70 gpesto
Pagatavošana
1
Sālītu siļķi iztur pienā 5-6 stundas. Filejai izņem asakas, noņem ādu, satin ruletē un sastiprina ar koka irbulīti.
2
Gatavo mīklu. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus sakuļ ar eļļu, krējumu un pusi no miltu daudzuma. Pievieno sakultus olu baltumus, atlikušos miltus, nedaudz pievieno sāli.
3
Siļķi pārziež vai apviļā pesto, tad mīklā, liek taukvāres katlā sakarsētā eļļā, un cep 5-6 minūtes 160*C.
Iesūtīja: Ieva
Zivju un jūras produktu uzkodasMiltiOlasPestoPiensSiļķeSkābais krējumsZivju un jūras produktu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit