Foto: Shutterstock
Sālīti gurķi, saglabājot krāsu - būs laba uzkoda gan ikdienā gan svētkos.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

10 kggurķi350 gdilles150 gmārrutku lapas350 gupeņu lapas20 gķiploki7 lūdens150 gdegvīns20 gsāls2 galunīts

Pagatavošana

1

Gurķus nomazgā, liek burkās, spainī vai mucā kopā ar dillēm, mārrutkiem, upeņu lapām un ķiplokiem.

2

Pagatavo sālījumu no sālījuma sastāvdaļām un uzvāra.

3

Gurķus pārlej ar karstu sālījumu.

* alunīts nopērkams aptiekās.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!