25Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gkartupeļi2 burkāni1 ĒKmargarīns vai sviests0.5 TKsāls0.75 TKmalti melnie pipari0.5 buljona kubiņš150 gūdens500 gsēnes1 ĒKeļļa pētersīļi
Pagatavošana
1
Notīra kartupeļus un burkānus. Sagriež vidēji lielos gabalos. Katliņā uzkarsē taukvielas un apcep dārzeņus. Pievieno sāli un piparus. Sadrupina pusi no buljona kubiņa un uzkaisa uz dārzeņiem. Pielej ūdeni. Sautē apmēram 20 minūtes.
2
Sēnes notīra un apcep eļļā, līdz iztvaiko liekais šķidrums un nedaudz apcepas. Pievieno sali un piparus. Sēnes sajauc ar dārzeņiem un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaBuljonsBurkāniKartupeļiPipariPētersīļiSviestsSēnesŪdensSēņu ēdieniviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit