40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gbekas, baravikas6 gab.kartupeļi2 gab.burkāni lauru lapa3 gab.smaržīgie pipari3 gab.melnie piparu graudi sāls garšvielas1 ĒKsviests skābs krējums1 saujadilles
Pagatavošana
1
Burkānus, kartupeļus nomizo. Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Kartupeļus sagriež nelielos kubiņos (1x1 cm).
2
Paralēli katlā ielej ūdeni un liek vārīties. Kad ūdens uzvārījies, tam pievieno kartupeļus, burkānus, lauru lapu, smaržīgos piparus, melnos piparus, sāli vai garšvielu maisījumu un vāra.
3
Lielākās sēnes sagriež šķēlēs, mazās tāpat liek uz pannas izkausētā sviestā. Apcep zeltaini brūnus.
4
Sīpolus nomizo un sagriež gabaliņos. Pievieno apceptām sēnēm. Sacep kopā, līdz sīpoli paliek zeltaini.
5
Pārbauda vai kartupeļi ir mīksti, tad pievieno saceptās sēnes. Zupu apmaisa, uzvāra, pavāra 3 minūtes.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit