9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kgcūkgaļa300 mlbaltais pussaldais vīns2 šķipsnaskaltēts baziliks1 saujakoriandrs3 gab.sīpoli1 TKsāls0.25 TKmalti melnie pipari2 gab.mīksti tomāti1.5 gab.citrons
Pagatavošana
1
Cūkgaļu nomazgā un sagriež palielos gabalos.
2
Sīpolus notīra, sagriež gredzenos. Pievieno sāli un ar rokām spēcīgi sīpolus samīca, līdz parādās no sīpoliem sula.
3
Sīpolus pievieno gaļai un ar rokām, kārtīgi izmīca.
4
Uz gaļas izpiež citronus, tā lai pāri paliktu tikai miziņas. ! Citronu miziņas klāt nelikt, tad gaļa būs rūgta!
5
Piegriež tomātus, pieber garšvielas un izmīca.
6
Tad sagriež koriandru (kindzu) un visu atkal labi izmīca. Beigās pievieno vīnu, izmīca.
7
Pagaršo marinādi, un ja liekas, ka vēl nedaudz vajag vīna, tad to pielej. Marinē pāris stundas zem sloga.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit