140Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
trusis pēc garšassāls1 krustnagliņas2 lauru lapas2 vidēji lieli burkāni2 vidēji lieli sīpoli120 mlsauss baltvīns ūdens3 kartupeļi selerijas sakne, ceturtdaļa1 TKcukurs1 saujapētersīļi
Pagatavošana
1
Trusi sagriež gabalos, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni un vāra, līdz parādās putas. Putas nosmeļ.
2
Katlā liek sāli, cukuru, krustnagliņu, lauru lapas, smaržīgos piparus, nomizotus burkānus, sīpolus, selerijas sakni un kartupeļus, kas sagriezti palielos gabalos.
3
Pievieno vīnu, tik daudz ūdens, lai dārzeņi un gaļa ir zem šķidruma, un uz nelielas uguns zem vāka sautē 2 stundas. Ja vēlas, aptuveni 5 minūtes pirms ēdiens gatavs, var pievienot mērcei saldo krējumu.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.
Iesūtīja: Alija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit