35Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.savojas kāposts250 gmalta teļa gaļa230 grīsi30 grozīnes2 gab.sīpoli10 golīveļļa1 gab.citrona sula pētersīļi pipari kanēlis
Pagatavošana
1
Sajauc malto gaļu, vārītus rīsus, rozīnes, 1 citrona sulu, sasmalcinātus sīpolus, pētersīļus, melnos piparus un nedaudz kanēļa.
2
Iegūto masu tin savojas kāpostu lapās, liek uz pannas, pārlej litru ūdens un sautē 20 minūtes.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit