40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 grīsi200 gsēnes1 gab.sarkana parika1 gab.dzeltena paprika200 gķirštomāti12 gab.olīvas3 ĒKvīna etiķis4 ĒKkukurūzas eļļa pipari sāls
Pagatavošana
1
Rīsus novāra sālsūdenī.
2
Vārītas sēnes sagriež salmiņos, tomātus - šķēlītēs. Olīvām izņem kauliņus.
3
No etiķa, eļļas, sāls un pipariem pagatavo mērci, pārlej salātiem un samaisa. Uz 2-3 stundām liek vēsumā.
4
Pirms pasniegšanas vēlreiz samaisa, rotā ar zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit