Foto: Shutterstock
Siera - gaļas kanapē brīvdienu brokastīm vai uzkodām viesībās.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
3 šķēlesbaltmaize60 gžāvēts šķiņķis60 gsiers (sķēlītēs)2 ĒKsiers (rīvēts) sinepes vai rozā sviests puķkāposti vai brokoļi šķidra gaļas buljona želeja

Pagatavošana

1

Maizes šķēlēm nogriež garozu, uzziež sviestu un ar formiņu, kurai robainas malas (kēksa formiņas) izspiež formas.

2

Ar to pašu formiņu izspiež siera un gaļas formiņas.

3

Uz maizes liek gaļu, tad sieru. Uz katra kanapē liek nelielu puķkāposta vai brokoļa rozeti, vai paprikas gabaliņu un nostiprina ar iesmiņu.

4

Ja vēlas, tad dārzeņus var pārklāt ar želeju un pirms pasniegšanas uzglabā ledusskapī.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!