15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
3 šķēlesbaltmaize60 gžāvēts šķiņķis60 gsiers (sķēlītēs)2 ĒKsiers (rīvēts) sinepes vai rozā sviests puķkāposti vai brokoļi šķidra gaļas buljona želeja
Pagatavošana
1
Maizes šķēlēm nogriež garozu, uzziež sviestu un ar formiņu, kurai robainas malas (kēksa formiņas) izspiež formas.
2
Ar to pašu formiņu izspiež siera un gaļas formiņas.
3
Uz maizes liek gaļu, tad sieru. Uz katra kanapē liek nelielu puķkāposta vai brokoļa rozeti, vai paprikas gabaliņu un nostiprina ar iesmiņu.
4
Ja vēlas, tad dārzeņus var pārklāt ar želeju un pirms pasniegšanas uzglabā ledusskapī.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit