Foto: Shutterstock
Siera kūka ar ogām - ļoti vienkārši pagatavojama un ļoti labi garšo arī nākamajā dienā.
240Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
200 gbiskvīta cepumi75 gsviests200 gPhiladelphia siers300 giebiezināts piens5 ĒKsvaigi spiesta citronu sula300 gsvaigas ogas

Pagatavošana

1

Pamatne: biskvīta cepumus sadrupina smalkās drupatās, pievieno mīkstu sviestu un samīca ar rokām.

2

Liek kūkas formā un izlīdzina. Liek ledusskapī 30 minūtes.

3

Pildījums: kondensēto pienu, Filadelfijas sieru un svaigi spiesto citrona sulu, maisa, līdz veidojas vienmērīga masa.

4

No ledusskapja izņem kūkas pamatni, pa virsu kārto svaigas avenes (vai mellenes vai zemenes) un pārklāj ar pildījumu. Liek ledusskapī – 3 stundas.

* sastāvdaļas ņēmu dubultā. Ļoti vienkārši pagatavojama un ļoti labi garšo nākamajā dienā.


Iesūtīja:
InguPingu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!