240Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
200 gbiskvīta cepumi75 gsviests200 gPhiladelphia siers300 giebiezināts piens5 ĒKsvaigi spiesta citronu sula300 gsvaigas ogas
Pagatavošana
1
Pamatne: biskvīta cepumus sadrupina smalkās drupatās, pievieno mīkstu sviestu un samīca ar rokām.
2
Liek kūkas formā un izlīdzina. Liek ledusskapī 30 minūtes.
3
Pildījums: kondensēto pienu, Filadelfijas sieru un svaigi spiesto citrona sulu, maisa, līdz veidojas vienmērīga masa.
4
No ledusskapja izņem kūkas pamatni, pa virsu kārto svaigas avenes (vai mellenes vai zemenes) un pārklāj ar pildījumu. Liek ledusskapī – 3 stundas.
* sastāvdaļas ņēmu dubultā. Ļoti vienkārši pagatavojama un ļoti labi garšo nākamajā dienā.
Iesūtīja:
Filadelfijas siersSviestsCitronu sulaBez termiskas apstrādesCepumiOgasIebiezinātais piensSiera kūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit