25Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 gab.kartupeļi1 gab.sālīta siļķe3 gab.vārītas olas1 gab.sīpoli1 TKcukurs2 ĒKgraudu sinepes8 ĒKaugu eļļa4 ĒKbaltvīna etiķis pēc garšaspipari, malti pēc garšassāls saujadilles
Pagatavošana
1
Kartupeļus izvāra ar mizu, nomizo, sagriež gabalos. Olas novāra, nomizo, sagriež daiviņās. Siļķi sagriež gabaliņos. Sīpolu nomizo, sagriež ripiņās. Dilles sakapā.
2
Bļodiņā lej eļļu, pievieno etiķi, sāli, cukuru, sinepes un samaisa, līdz iegūst viendabīgu emulsijveida konsistenci. Iemaisa dilles.
3
Visas sastāvdaļas liek bļodā, pārlej ar mērci un pasniedz.
Iesūtīja: Lielāzive
Graudu sinepesKartupeļiPipariSiļķeZivju un jūras produktu salātiGavēņa laika ēdienisalsBaltvīna etiķisKartupeļu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit