40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 gab.sīpoli1 ldārzeņu buljons2 ĒKsviests200 mlbaltvīns4 šķēlebaltmaize1 ĒKķiploku eļļa150 gČederas siers sāls pipari
Pagatavošana
1
Sīpolus sagriež ripiņās, sadala gredzenos un sviestā apcep zeltaini brūnus.
2
No koncentrāta pagatavo dārzeņu buljonu, tajā ieliek sīpolus un vāra 20 minūtes. Pielej baltvīnu, pievieno sāli un piparus.
3
Pannā sakarsē ķiploku eļļu, apgrauzdē kubiņos sagrieztu maizi.
4
Pasniedzot zupā ieber rīvētu sieru un grauzdēto maizi.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
LaunagsĒdieni veģetāriešiemCepšanaVārīšanaBaltmaizeĶiploku eļļaDārzeņu zupasDārzeņu buljonsViegla vasaras maltīteBaltvīnsČedaras siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit