30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kartupeļi miežu putraimi sīpoli ķiploki garšvielas nātres skābenes olas zaļumi skābs krējums
Pagatavošana
1
Kartupeļus, miežu putraimus, sīpolus, ķiplokus (tos var iepriekš kopā ar garšvielām uz pannas apcept, lai aromātisks) izvāra mīkstus.
2
Atsevišķi vārošā ūdenī iemet un pusminūti apvāra skābenes un nātres (kamēr mainās krāsa), sablenderē un pievieno pārējai zupai. Var neblenderēt, bet man nepatīk kapāt.
3
Pirms ēšanas var pielikt olu, zaļumus, skābu krējumu.
Iesūtīja: snukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit