Foto: Shutterstock
Skābeņu - nātru zupa būs sātīgs ēdiens, ko baudīt vakariņās vai pusdienās un šī zupa ir piemērota arī veģetāriešiem, jo ir bez gaļas.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kartupeļi miežu putraimi sīpoli ķiploki garšvielas nātres skābenes olas zaļumi skābs krējums

Pagatavošana

1

Kartupeļus, miežu putraimus, sīpolus, ķiplokus (tos var iepriekš kopā ar garšvielām uz pannas apcept, lai aromātisks) izvāra mīkstus.

2

Atsevišķi vārošā ūdenī iemet un pusminūti apvāra skābenes un nātres (kamēr mainās krāsa), sablenderē un pievieno pārējai zupai. Var neblenderēt, bet man nepatīk kapāt.

3

Pirms ēšanas var pielikt olu, zaļumus, skābu krējumu.

Iesūtīja: snukurs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!