50Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
800 gbietes500 gskābēti kāposti4 gab.kartupeļi1 gab.burkāns1 gab.sīpols2 ĒKtomātu pasta0.5 glāzeaugu eļļa sāls sarkanie pipari pētersīļi dilles
Pagatavošana
1
Bietes, burkānu un sīpolu sarīvē uz rupjās rīves un pēc kārtas sautē, līdz tie pa pusei gatavi.
2
Kāpostus nomazgā, notecina, sautē 5 minūtes augu eļļā.
3
Tomātu pastu dažas minūtes apcep.
4
Verdošā ūdenī novāra salmiņos sagrieztus kartupeļus, pievieno kāpostus un bietes, vāra vēl 7 minūtes, tad pievieno burkānu, sīpolu un tomātu pastu.
5
Pievieno zaļumus un garšvielas, vāra gatavu uz ļoti mazas uguns aptuveni pusstundu.
Iesūtīja:
PusdienasVakariņasVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaBietesBurkāniDillesKartupeļiPētersīļiSarkanie pipariSkābēti kāpostiTomātu pastaDārzeņu zupasviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit