50Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
cūkgaļas kauli vai ribiņas skābēti kāposti putraimi kartupeļi burkāni sīpoli pēc garšasgaršvielas
Pagatavošana
1
Novāra kauliņus (kā jau zupai), kad jau gandrīz gatavs, pieliek skābētos kāpostus, burkānus, kartupeļus, putraimus un uz pannas apceptus sīpolus.
2
Garšvielas pēc izjūtas – var pielikt arī cukuru, ja zupa pārāk skāba.
3
Vāra, līdz dārzeņi mīksti un putraimi gatavi.
Iesūtīja: Wendy
PusdienasVakariņasCepšanaVārīšanaBurkāniCūkas ribiņasGaršvielas un garšaugiKartupeļiPutraimiSkābēti kāpostiGaļas zupasSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit