90Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
100 mlkartupeļu biezeņa pulveris450 mlrupja maluma milti (griķu, kukurūzas vai rīsu)0.5 TKsāls1 TKcepamais pulveris200 gsviests vai margarīns200 mlauksts ūdens200 gšķiņķis1 gab.sīpols sviests vai margarīns sarkana paprika ola
Pagatavošana
1
Samaisa sauso masu, ieplucina mīklā taukvielas, pielej ūdeni. Samaisa gludu, spīdīgu mīklu. Atdzesē ledusskapī 30 minūtes.
2
Šķiņķi sagriež sīki, sīpolu, papriku sagriež, apcep taukos, pildījumu samaisa.
3
Mīklu izveltnē, taisa pīrādziņus, apsmērē ar olu un cep 225 C ~ 15 minūtes.
Iesūtīja: Dace
Ziemassvētku receptesLīgo svētku un Jāņu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBēru mielastsBērnu ballītes ēdieniCepšanaCepamais pulverisGriķu miltiPaprikaSviestsPīrāgi un smalkmaizītesSīpoliMārtiņdienas cienastsŠķiņķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit