40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kgskābēti kāposti ūdens8 gab.lauru lapas15 gab.smaržīgie pipari ķimenes3 ĒKmedus sacepināta kūpināta gaļa
Pagatavošana
1
Kāpostus ieliek katlā un aplej ar ūdeni tik daudz, lai tas apklāj kāpostus.
2
Piemet klāt lauru lapas, smaržīgos piparus un ķimenes.
3
Vāra kamēr kāposti mīksti.
4
Kad kāposti gatavi, iemaisa medu un sacepinātu kūpināto gaļu ar visiem tauciņiem.
Iesūtīja: Pūķīte
Ziemassvētku receptesBēru mielastsVārīšanaKūpināta gaļaLauru lapasMedusSkābēti kāpostiĶimenesŪdensDārzeņu ēdieniSautējumiSmaržīgie pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit