50Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
5 TKsviests1 tasekukurūzas sīrups0.33 glāzebrūnais cukurs0.12 TKsāls0.25 TKvaniļas esence3 gab.olas50 gmandeles50 gpekanrieksti50 gpistācijas100 gtumšā šokolāde
Pagatavošana
1
Izkausē sviestu un uz lēnas uguns vāra 1-2 minūtes, līdz tas kļūst gaiši brūns.
2
Noņem no uguns. Nolej pusi no sviesta daudzuma krūzē un noliek malā.
3
Iejauc sīrupu-cukuru, sāli un vanilīnu. Maisa, kamēr masa paliek gluda.
4
Pievieno olas.
5
Mīklas formā ieliek šokolādi un riekstus. Pārlej ar maisījuma masu.
6
Pāri pārkaisa šokolādi un cep krāsnī 170 grādos 40 minūtes, pārbaudot gatavību ar koka iesmiņu.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Vakariņu idejasMātes dienas ēdieniBrūnais cukursKukurūzas sīrupsMandelesPistācijasRiekstiTumšā šokolādeVaniļaTortes un kūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit