170Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
selgas šokolādes cepumi kafija vājpiena biezpiens saldais krējums žāvētas plūmes valrieksti plūmes zefīrs
Pagatavošana
1
Ņem "Selgas" šokolādes cepumus, apmērcē siltā un stiprā kafijā, liek kārtā stikla traukā (vai uz paplātes).
2
Cepumus noklāj ar vājpiena biezpiena un putukrējuma maisījumu, kam pievienotas sagrieztas mērcētas melnās plūmes (ja ēdīs tikai pieaugušie, tad mērcēju brendijā pāris diennaktis, vispār labāk turēt šādu burciņu rezervē).
3
Pāri kārto cepumus. Turpina ar biezpienu, plūmēm un šādas kārtas klāj, līdz beidzas izejvielas.
4
Pēdējā kārta man parasti ir no biezpiena, dekorēju ar valriekstiem, plūmēm un zefīra pusītēm.
5
Kad šāda torte ievilkusies vismaz pāris stundu, tad ēdāji nevar noteikt, kā tā tapusi...
Viens trūkums gan ir – mazumgarša.
Iesūtīja:
Pasniegt atdzesētuPlūmesSaldais krējumsŽāvētas plūmesCiti saldēdieniBez termiskas apstrādesCepumiZefīrsKūkas bez cepšanas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit